Susține handbalul românesc

Susține viitorii campioni ai handbalului românesc!

Campania Mingi în Școli, lansată de Henkel România, prin brandul Fa, în parteneriat cu Federația Română de Handbal se desfășoară în perioada 1 iulie – 30 decembrie 2017. Vino și tu alături de noi pentru a susține și anul acesta cât mai mulți copii să practice handbal și să devină viitori campioni ai României!

Mecanismul campaniei

  • Orice persoană care achiziționează în perioada de desfășurare a campaniei din magazinele din comerțul modern sau magazinele tradiționale produse aparținând mărcii Fa, va contribui la dotarea școlilor din România cu mingi de handbal.
  • Dacă vrei ca școala ta să fie înscrisă în campanie și să primească mingi de handbal, mergi la secțiunea ”Înscrie-te” și completează formularul de campanie. O școală poate beneficia o singură dată de premiu.
  • Școlile care au primit mingi în cadrul campaniei din 2016, se pot înscrie anul acesta AICI, unde vor bifa căsuța care arată că au primit premiu anul trecut, pentru a participa la o tombolă în urma căreia va fi oferit un echipament complet de 15 tricouri și 15 șorturi pentru echipa de handbal a școlii.
  • Poți vedea, pe parcursul campaniei, câte mingi am strâns. Intră AICI pentru a afla câte școli vor fi dotate cu mingi și care sunt susținătorii campaniei.
  • Unitățile de învățământ care vor fi dotate cu mingi de handbal vor fi selectate de către membrii din divizia Henkel Beauty Care și echipa natională de handbal feminin, în funcție de motivația înscrisă.

Susținem România!

Susținem viitorii campioni!

Cumpără produse de Îngrijire
din gama Fa și


Împreună
contribuim la
echiparea cu
mingi de handbal
a școlilor din
România.

Fa